Blog aneb naše tipy a rady

Šatna bývá většinou vysněnou částí domu nebo bytu hlavně u žen. Když už se jim sen splní, váhají, jakým systémem vybavit šatnu. Nabízí se různé policové systémy z hobby marketů nebo nejmenovaný systém z nejmenovaného švédského řetězce s nábytkem. V tento moment přijdou na to, že nevyužijí maximálně celý prostor šatny.

V našich končinách je každý kutil, to se ví. Proč si ale komplikovat život, když existují profesionální služby za dobrou cenu? Ačkoliv se může montáž vestavěné skříně zdát jednoduchá, věřte, že vždy narazíte na nějaký problém. A jak my s radostí říkáme: "A´´ť každý dělá to, v čem je dobrý".

Křídla dveří vedená v kolejnici mají několik výhod, které při každodenním používání oceníte. Přitom nejde o nijak složité a tím pádem nákladné nebo na údržbu náročné řešení.

Nemáte si kde pověsit bundu či odložit boty? Hledáte úsporu místa? Jistotou je vestavěná skříň na míru, která může být přesně podle vašich představ. Možnosti je více, než dost. V porovnání s běžnými skříněmi nabízejí vestavěné skříně na míru využitelnost každého centimetru. Hodí se do každé místnosti a díky volitelným dekorům ji přizpůsobíte přesně...